מאפינס שוקולד רכים, עסיסים ומנחמים בציפוי קרמבל קקאו עם מעט מלח כדי שיהיה עוד קצת מעניין בפה (ותכלס גם מוסיף ליופי 😉)
"באנו לשמח"❤
תחושת המועקה נוכחת אצל כולם ויש איזושהיא בעירה פנימית לעשות משהו.
ביחד עם האחים שלי החלטנו לנסות לעלות חיוך אפילו קטן.
הכנו מאפינסים שווים, טעימים ומנחמים וחילקנו לשכנים שלנו בבניין. היה נוגע ללב לשמוע איך לכל משפחה יש אהוב במילואים או אהוב שנמצא בימים אלה בסכנה, אבל זה בעיקר חיבר בינינו והכרנו שכנים חדשים ותכלס מילא את הלב.
המלצה שלי - צאו מהטלפונים, צאו מהסרטונים והכתבות הנוראיות ופשוט לכו לשמח ❤
מתכון ל-20 יחידות
קראמבל קקאו (לא חובה)
מצרכים:
¼ סוכר דמררה (60 גרם)
¾ קמח לבן (100 גרם)
¼ חבילת חמאה (50 גרם)
¼ כפית מלח (1 גרם)
2 כפיות אבקת קקאו (10 גרם)
אופן הכנה:
מכניסים את כל המצרכים לתוך קערה של מעבד מזון ומעבדים בפולסים קצרים רק עד שמתקבלים פירורים קטנים.
מכניסים את כל המצרכים לתוך קערה של מעבד מזון ומעבדים בפולסים קצרים רק עד שמתקבלים פירורים קטנים.
בלילת מאפינס
מצרכים:
½1 כוס קמח (210 גרם)
½1 כוס סוכר לבן (300 גרם)
¾ כוס קקאו (100 גרם)
1 כפית אבקת סודה לשתייה (5 גרם)
½1 כפית אבקת אפייה (7.5 גרם)
¾ כפית מלח (4 גרם)
2 ביצים לארג' (120 גרם)
2 ביצים לארג' (120 גרם)
¾ כוס מים (180 גרם)
1 כוס שמן (200 גרם)
אופן הכנה:
מערבבים את כל המצרכים רק עד שהתערובת אחידה והקמח נטמע בבלילה.
מסדרים מנג'טים בתבנית של מאפינסים ומעבירים את הבלילה למנג'טים (אם רוצים זה הזמן לפזר מעל את הקראמבל).
אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, למשך כ-15-20 דקות עד שקיסם שננעץ במאפינס יוצא עם פירורים לחים עליו.
מסדרים מנג'טים בתבנית של מאפינסים ומעבירים את הבלילה למנג'טים (אם רוצים זה הזמן לפזר מעל את הקראמבל).
אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, למשך כ-15-20 דקות עד שקיסם שננעץ במאפינס יוצא עם פירורים לחים עליו.
בתאבון ושנשמע רק בשורות טובות❤
#באנולשמח