עוגת דבש בריבוע

עוגת דבש לשנה מתוקה ✨🍯
העוגה הזו היא ייצוג מושלם של המסורות והסמליות העשירות של ראש השנה. דבש, מרכיב חיוני במתכון זה, מסמל שנה חדשה מתוקה ושופעת.
עוגת הדבש מורכבת מבסיס של עוגת ספוג לחה ונימוחה עם דבש. הפירורים העדינים והמתיקות העדינה שלה יוצרים איזון הרמוני עם הקצפת שעוטפת כל שכבה.
הקצפת - מילוי של מוס הדבש, עם מרקם קטיפתי וטעם השמימי שלו.
היא מוסיפה נופך טעמים שלא ניתן לעמוד בפניו. כל כפית תעביר אותך לעולם של פינוק טהור, שבו עושר הדבש רוקד בחיך 😉

אז אם אתם מחפשים להרשים את המשפחה והחברים שלכם בראש השנה הזה, אל תחפשו רחוק יותר מהעוגה הזאת. יהי רצון שהיא תפאר את שולחן החג באלגנטיות שלה ותעלה חיוכים על פניהם של יקיריכם.




כמות: קוטר 20

חומרים:

עוגת דבש:
חצי כוס סוכר
חצי כוס דבש
2 ביצים
3/8 כוס שמן
חצי כפית קינמון
1/4 1 כוסות קמח
חצי שקית אבקת אפייה
חצי כוס תה רותח (מתיון אחד)
מוס דבש:
חבילת שמנת צמחית/ שמנת מתוקה
חצי חב' אינטסט פודינג
חצי כוס דבש

אופן ההכנה:

עוגת דבש:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
בקערת מיקסר שמים סוכר, דבש, ביצים, שמן וקינמון ומעבדים דקה לתערובת אחידה ואוורירית. מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומעבדים 5 שניות לאיחוד. מוזגים את התה הרותח בזהירות תוך כדי עיבוד ומעבדים עד שהתערובת אחידה.
נשפוך את התערובת לתוך תבנית משומנת, ונכניס לתנור ל10-20 דקות.
מוס דבש:
מקציפים שמנת עם אינסטנט פודינג וניל, חצי כוס דבש לקצפת יציבה.
מכניסים את הקצפת לשקית זילוף.

הרכבה:
פורסים את העוגה לשלוש. על העיגול התחתון מזלפים את הקצפת דבש שהכנו (או מורחים שליש מכמות הקצפת על העוגה). מקפיאים 10 דקות להתייצבות (כדי שהמוס יתייצב והעוגה לא תמעך אותו)
מניחים את פרוסת העוגה השנייה ומזלפים מעל את המוס, וכך גם בשכבה האחרונה.
שומרים במקפיא, ומוציאים 40 דקות לפני ההגשה.

הערות: כדי לאפות עוגה בקוטר 26 נכפיל את הכמויות ב-2.



 

מתוקה113 Template by Ipietoon Cute Blog Design