עוגת גבינה אפויה בכוסות


 

התכוננו להתאהב בעוגות הגבינה האישיות האלה בציפוי של ציפוי שמנת חמוצה משגעת. כל ביס הוא פיצוץ קרמי ומלטף של טעם שישאיר אתכם חשק לעוד. פנקו את עצמכם בפינוק מיני קינוח שאין כמותו!😋

כ-10 כוסות 100 מ"ל

עוגת גבינה אפויה

מצרכים:
½ כוס + כף סוכר                                      (130 גרם)
2 יח' ביצים מופרדות                                    (120 גרם)
¼ חבילת חמאה נמסה                                (25 גרם)
2 מיכלים גבינת שמנת נפוליאון 22% טבעי     (450 גרם)
2 כפות קמח                                               (20 גרם)

אופן הכנה:
1. בקערת מיקסר עם וו הקצפה מניחים את החלבונים ומתחילים להקציף, כאשר נהיה קצף והחלבונים מתחילים לתפוס צורה, נוסיף בהדרגה חצי מכמות הסוכר (6.5 כפות/ 65 גרם).
2. בקערה נפרדת מניחים את החמאה, החלמונים, הסוכר והגבינה וטורפים היטב.
3. לאחר מכן מאחדים בעדינות בין שני התערובות, מוסיפים את הקמח ומערבבים בעדינות (רק עד שהתערבות אחידה).
4. בעזרת כף/ שקית זילוף ממלאים כוסות זכוכית עד ל-¾ מגובהן, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-150 מעלות (בתחתית התנור מניחים תבנית עם מים רותחים).
5. אופים כ-30 דקות עד שהעוגה מעט יציבה למגע ומוציאים בזהירות מהתנור.

ציפוי שמנת חמוצה

מצרכים:
מיכל שמנת חמוצה 15% (200 גרם)
2 כפות סוכר                 (20 גרם)

אופן הכנה:
בקערה מניחים את כל המצרכים ומערבבים. מניחים מכל כל כוס גבינה ככף שמנת חמוצה, ומחזירים לתנור ל5 דקות.
מצננים במקרר למשך מינימום 4 שעות (עדיף ללילה) ואוכלים ישירות מהמקרר כדי שלא תצטרכו להתחלק😉
 

מתוקה113 Template by Ipietoon Cute Blog Design