עוגיות סנדוויץ' במילוי שוקולד

כמה כיף לפתוח את הבוקר עם כוס קפה ועוגייה בצד.
העוגייה היא מעט מלוחה ונותנת ניגוד מושלם למילוי קרם שוקולד.
פשוט תכינו כמות ותודו לי 😋




כמות: 30 עוגיות

חומרים:

סבלה שקדים:
200 גרם קמח
150 גרם חמאה, רכה מאוד (מומלץ להשתמש במאה מלוחה)
70 גרם אבקת סוכר
30 גרם שקדים טחונים
ביצה
לקרם שוקולד:
260 מ"ל (כוס + כף) חלב
250 מ"ל (מיכל) שמנת מתוקה
30 גרם (3 כפות) סוכר לבן
5 חלמונים
180 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה:


סבלה שקדים:

  1. מעבדים את החמאה במיקסר (עם וו גיטרה) עד שהיא הופכת למחית.
  2. מוסיפים את השקדים והסוכר ומערבבים עד שהתערובת מתאחדת.
  3. מוסיפים את הביצה ומערבבים שוב (רק על לאיחוד), מכבים את המיקסר ומוסיפים את הקמח, מערבבים.
  4. עוטפים את הבצק בתוך ניילון נצמד ומניחים במקרר לכחצי שעה. 
  5. מוציאים את הבצק למשטח מקומח מעט.
    מרדדים אותו לעובי של 4 מ"מ וקרצים עיכולים בקוטר של 2 ס"מ בעזרת קורץ עוגיות.
  6. מניחים את העוגיות בתבנית (על נייר אפייה), אופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות, לכ7-10 דקות (עד שהעוגיות מזהיבות).
    מצננים.
קרם שוקולד:


  1. מרתיחים בסיר חלב, שמנת וסוכר.
  2. בקערה מניחים את החלמונים וטורפים אותם מעט.
  3. יוצקים מעט מתערובת החלב הרותחת על החלמונים, תוך כדי טריפה (כדי שלא תהיה לנו חביתה).
  4. לאחר מכן שופכים את תערובת החלמונים לסיר החלב ומחזירים לסיר לעוד דקה - שתיים.
  5. ממיסים את השוקולד במיקרו או מעל בן מארי.
  6. מוסיפים את השוקולד לתערובת החלב, מאחדים ומצננים למשך 3 שעות לפחות (עדיף למשך לילה).
הרכבה:
מזלפים מהקרם על חצי מהעוגיות, ומכסים בחצי השני. |מומלץ להשתמש בשקית זילוף עם צנטר חלק.


טיפים:

  • אסור להתעסק עם הבצק של העוגיות יותר מידי, זה לא בצק שמרים.
  • כדאי ממש ממש להשתמש בחמאה מלוחה.
  • ניתן למלות את העוגיות בכל ממרח שתרצו - נוטלה, לוטוס, גנאש שוקולד פשוט וכל מה שעולה על דעתכם!




 

מתוקה113 Template by Ipietoon Cute Blog Design