כמות: עוגת אינגלישקייק
חומרים:
250 גרם (כוס וחצי) קמח
כפית אבקת אפייה
200 גרם (כוס) סוכר לבן
2 ביצים
2 ביצים
180 מ"ל (3/4 כוס) שמן
120 מ"ל (חצי כוס) חלב (/סויה/ מיץ תפוזים)
כפית תמצית וניל
כוס שוקולד צ'יפס
בקערה מערבבים את כל החומרים (למעט השוקולד צ'יפס) לתערובת אחידה.מוסיפים לתערובת כשלושת רבעי כוס שוקולד צ'יפס, ומערבבים מעט. שופכים לתבנית.
(כאן ניתן לפזר מעל שוקולד צ'יפס)
120 מ"ל (חצי כוס) חלב (/סויה/ מיץ תפוזים)
כפית תמצית וניל
כוס שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה:
משמנים תבנית אינגליש קייק ומחממים תנור ל-180 מעלות.בקערה מערבבים את כל החומרים (למעט השוקולד צ'יפס) לתערובת אחידה.מוסיפים לתערובת כשלושת רבעי כוס שוקולד צ'יפס, ומערבבים מעט. שופכים לתבנית.
(כאן ניתן לפזר מעל שוקולד צ'יפס)
אופים כ-35-40 דקות (עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם פירורים עליו).
מוציאים מהתנור ומקררים.
הערות:
* כדי להימנע משקיעת השוקולד צ'יפס לתחתית העוגה - מערבבים את השוקולד עם מעט קמח לפני הוספתם לתערובת.
* העוגה נשמרת כשהיא עטופה היטב בטמפרטורת החדר כארבעה-חמישה ימים.