עוגת הבית של עוגיפלצת

כמות: עוגת אינגלישקייק

חומרים:

250 גרם (כוס וחצי) קמח
כפית אבקת אפייה
200 גרם (כוס) סוכר לבן
2 ביצים
180 מ"ל (3/4 כוס) שמן
120 מ"ל (חצי כוס) חלב (/סויה/ מיץ תפוזים)
כפית תמצית וניל
כוס שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה:

משמנים תבנית אינגליש קייק ומחממים תנור ל-180 מעלות.
בקערה מערבבים את כל החומרים (למעט השוקולד צ'יפס) לתערובת אחידה.
מוסיפים לתערובת כשלושת רבעי כוס שוקולד צ'יפס, ומערבבים מעט. שופכים לתבנית.
(כאן ניתן לפזר מעל שוקולד צ'יפס)
אופים כ-35-40 דקות (עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם פירורים עליו).
מוציאים מהתנור ומקררים.

הערות:

* כדי להימנע משקיעת השוקולד צ'יפס  לתחתית העוגה - מערבבים את השוקולד עם מעט קמח לפני הוספתם לתערובת.
* העוגה נשמרת כשהיא עטופה היטב בטמפרטורת החדר כארבעה-חמישה ימים.
 

מתוקה113 Template by Ipietoon Cute Blog Design