רימונים בכוסות



(9 כוסות)

חומרים:

לשכבת גבינה:
2 שמנת להקצפה
250 גרם סוכר
1 כפית תמצית וניל
340 גרם גבינת שמנת
 לשכבת גבינה-רימונים
113 גרם ג'לי תות אבקה
117 מ"ל מים רותחים
177 מ"ל מיץ רימונים קרים
1 כוס גרעיני רימון (אופציונאלי)
לשכבת הג'לי העליון:
150 גרם ג'לי תות אבקה
200 מים רותחים
200 מ"ל מיץ רימונים קר
לקישוט: 
גרעיני רימון נוספים 

אופן הכנה:

לשכבת הגבינה:
מקציפים את גבינת השמנת עד שהיא נעשית אוורירית.
בקערה נפרדת מניחים את השמנת, סוכר, תמצית וניל ומקציפים לקצפת יציבה.
מוסיפים לקערת הקצפת את הגבינת שמנת ומקציפים מעט.
מעבירים חצי מתערובת הגבינה לשקית זילוף.
ממלאים בזהירות את כל הכוסות ומכניסים למקפיא להתייצבות כחצי שעה.
לשכבת הגבינה-רימונים
מכינים את הג'לי: בקערה מניחים את הג'לי תות, מים ומיץ רימונים מערבבים ומכניסים למקרר עד שהתערובת מתקררת.
מוסיפים את תערובת הג'לי לתערובת הגבינה שנשארה ומקציפים. מוסיפים את הגרעיני רימון ומקפלים את הקצפת.
מעבירים לשקית זילוף וממלאים את כל הכוסות, ומחזירים למקפיא להתייצבות לעוד חצי שעה.
לשכבת הג'לי העליון:
מכינים את הג'לי: בקערה מניחים את הג'לי תות, מים ומיץ רימונים מערבבים. מכסים ומשאירים בחוץ עד שהתערובת יורדת לטמפרטורת החדר.
שופכים את הג'לי על הכוסות ומחזירים למקפיא.
מפזרים מעל גרעיני רימון, שומרים במקרר.


 

מתוקה113 Template by Ipietoon Cute Blog Design