כמות: 6 כוסות אישיות קטנות (5*5*7)
חומרים:
500 ג' גבינהכפית תמצית וניל
4 כפות סוכר
250 מ"ל שמנת להקצפה
100 ג' שוקולד מריר
2/3 כוס ממרח לוטוס
150 ג' עוגיות לוטוס טחונות
אופן הכנה:
טורפים את הגבינה, הסוכר ותמצית הוניל. מחלקים ל3 קערות.מקציפים את השמנת.
ממיסים את השוקולד ומצננים. מוסיפים את השוקולד לאחת מהקערות ומערבבים היטב.
מחממים את הממרח לוטוס 10 שניות, ומאחדים אם אחת מקערות הגבינה.
הרכבה:
מניחים בכוסות שכבת עוגיות לוטוס, קרם שוקולד, קרם לוטוס, קרם גבינה, ומקשטים עם עוגיית לוטוס.