כמות: 12 כוסות אישיות קטנות (5*5*7)
חומרים:
גבינה:500 מ"ל שמנת להקצפה
700 ג' גבינת שמנת נפוליאון
200 ג' סוכר
2 כפיות תמצית וניל
סירופ שוקולד:
250 מ"ל שמנת לבישול
1 כף קפה נמס
40 ג' דבש
200 ג' שוקולד מריר
75 ג' חמאה
חב' עוגיות אוראו טחונות
לקישוט אפשר לשים עוגיות קטנות מעל
אופן הכנה:
גבינה:מכניסים לקערת מיקסר את השמנת ומקציפים לקצף יציב.
בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה, הסוכר ותמצית הוניל.
מקפלים את תערובת הגבינות לתוך הקצפת.
סירופ שוקולד:
מחממים מעט במיקרוגל את השמנת והחמאה, מוסיפים את כל שאר המרכיבים וממיסים.
הרכבה:
נשים שכבה של עוגיות אוראו טחונות, שכבת שוקולד ושכבת גבינה, וחוזרים על זה לפי הכמות הרצויה.
מקררים במקרר שעתיים לפחות לפני ההגשה.