העוגיות האלה כל כך טעימות, קראנצ'יות מבחוץ ורכות בטירוף מבפנים. הם מבצק פאדג'י והם כל כך שוקולדיות שאי אפשר להפסיק לאכול מהם. וברצינות זה כמו לאכול בראוניז רק בצורת עוגיה. יש בתוך התערובת גם שוקולד מריר וגם שוקולד צ'יפס, אז יש להם טעם מאוד חזק של שוקולד.
40 ג' חמאה
2 ביצים + חלמון
150 ג' סוכר
כפית תמצית וניל
35 ג' קמח
1/4 כפית אבקת אפייה
150 ג' שוקולד צ'יפס
מחממים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס.
ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרוגל.
בקערה מקציפים ביצים (+חלמון), סוכר ותמצית וניל במהירות בינונית במשך 10 דקות.
מנפים לתוך תערובת הביצים את הקמח ואבקת האפייה, ומערבבים. מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים היטב, מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים מעט(!)
מניחים את הבלילה בצד למשך 10 דקות, ולאחר מכן מניחים מהתערובת תלוליות קטנות בעזרת 2 כפות (או ע"י שקית זילוף עם פתח רחב) על מגש מרופד בנייר אפייה.
אופים במשך 9-11 דקות.
ומניחים לצינון.
חומרים:
200 ג' שוקולד מריר40 ג' חמאה
2 ביצים + חלמון
150 ג' סוכר
כפית תמצית וניל
35 ג' קמח
1/4 כפית אבקת אפייה
150 ג' שוקולד צ'יפס
אופן הכנה:
מחממים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס.
ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרוגל.
בקערה מקציפים ביצים (+חלמון), סוכר ותמצית וניל במהירות בינונית במשך 10 דקות.
מנפים לתוך תערובת הביצים את הקמח ואבקת האפייה, ומערבבים. מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים היטב, מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים מעט(!)
מניחים את הבלילה בצד למשך 10 דקות, ולאחר מכן מניחים מהתערובת תלוליות קטנות בעזרת 2 כפות (או ע"י שקית זילוף עם פתח רחב) על מגש מרופד בנייר אפייה.
אופים במשך 9-11 דקות.
ומניחים לצינון.