כמות: רינג בקוטר 24
חומרים:
לבסיס:
250 גרם קמח
3 כפות אבקת סוכר
150 גרם חמאה חתוכה לקוביות
למילוי:
1300 גרם גבינת שמנת
210 גרם סוכר
360 גרם שוקולד לבן
3 כפות קמח
5 כפות שמנת
3 כפיות תמצית וניל
6 ביצים
לציפוי:
גביע וחצי של שמנת חמוצה
4 כפות אבקת סוכר
אופן הכנה:
לבסיס:
בקערה קטנה מערבבים יחד את הקמח ,קליפת הלימון, ואבקת סוכר; מערבבים לבפנים את החמאה עד שמתקבלת תערובת פירורית. משטחים את התערובת לתוך הרינג, ואופים 30-45 דקות או עד לקבלת גוון זהוב. ומצננים.
למילוי:
בקערת מיקסר, מערבלים גבינת שמנת וסוכר עד שהתערובת חלקה. מוסיפים שוקולד לבן, קמח, שמנת, מיץ לימון, קליפת לימון ווניל. מוסיפים את הביצים מערבבים במהירות נמוכה רק עד שהתערובת חוזרת להיות אחידה. יוצקים לתוך הרינג.
מניחים בתחתית התנור תבנית אפייה ריקה ושופכים לתוכה מים חמים (כ-2 ס"מ).
אופים 60-90 דקות או עד שהמרכז יציב ושחום.
מוציאים מהתנור לצינון.
לציפוי:
אחרי קירור של שעה נערבב שמנת חמוצה עם אבקת סוכר ונמרח על העוגה.
לבסיס:
בקערה קטנה מערבבים יחד את הקמח ,קליפת הלימון, ואבקת סוכר; מערבבים לבפנים את החמאה עד שמתקבלת תערובת פירורית. משטחים את התערובת לתוך הרינג, ואופים 30-45 דקות או עד לקבלת גוון זהוב. ומצננים.
למילוי:
בקערת מיקסר, מערבלים גבינת שמנת וסוכר עד שהתערובת חלקה. מוסיפים שוקולד לבן, קמח, שמנת, מיץ לימון, קליפת לימון ווניל. מוסיפים את הביצים מערבבים במהירות נמוכה רק עד שהתערובת חוזרת להיות אחידה. יוצקים לתוך הרינג.
מניחים בתחתית התנור תבנית אפייה ריקה ושופכים לתוכה מים חמים (כ-2 ס"מ).
אופים 60-90 דקות או עד שהמרכז יציב ושחום.
מוציאים מהתנור לצינון.
לציפוי:
אחרי קירור של שעה נערבב שמנת חמוצה עם אבקת סוכר ונמרח על העוגה.
מחזירים לתנור ל-5 דקות ב150.
מכניסים למקרר ללילה.