אז איך הכי כיף להעסיק את הקטנטנים? במטבח כמובן.
הפעם הכנו עוגיות שוקולד צ'יפס שכיף לזלול.
אז בואו נתחיל!
נצטרך סוכר חום, סוכר לבן, חמאה, ביצה, תמצית וניל, קמח סודה לשתייה ופודינג וניל
מניחים בקערת מיקסר את שני הסוכרים, חמאה, ביצה ותמצית וניל ; מערבלים עם וו גיטרה
לאחר שנהייתה תערובת אחידה נוסיף את הקמח והפודינג וניל ונמשיך ללוש במיקסר
לאחר שנהיה לנו בצק רטוב נוסיף את השוקולד צ'יפס ונערבב מעט
מכינים מהבצק כדורים ומניחים במרחק של ס"מ אחד מהשני ואופים בתנור שחומם מראש
מאכסנים בקופסה אטומה ואוכלים בהנאה. בתאבון!
עוגיות שוקולד צ'יפס
חומרים:
150 ג' חמאה רכה
1/4 כוס סוכר לבן
3/4 כוס סוכר חום
ביצה
תמצית וניל
2 כוסות קמח
כפית סודה לשתייה
3/4 חב' פודינג וניל (60 ג')
2 כוסות שוקולד צ'יפס
אופן הכנה:
בקערת מיקסר עם וו לישה מערבבים את שני הסוכרים, החמאה, הביצה ותמצית וניל.
לאחר מכן מוסיפים לתערובת את הקמח, הסודה לשתייה ואת הפודינג וניל, מערבבים במיקסר היטב עד שהתערובת אחידה.
מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים קלות.
מגלגלים כדורים קטנים ומניחים בתבנית עם נייר אפייה במרחק ס"מ אחד מהשני.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, כ-11 דקות עד שהן משחימות מעט.
שומרים בכלי אטום.
*שאלה ששאלו אותי - לא חובה להשתמש במיקסר!! הוא פשוט מקצר תהליכים :)
*שאלה ששאלו אותי - לא חובה להשתמש במיקסר!! הוא פשוט מקצר תהליכים :)